Keyvan Gholami

Specialist för lagerlogistik, sedan 2017 på BRUNNEN

Med sin engagerande personlighet, starka vilja och öppenhet har Keyvan Gholami hittat sin väg i Tyskland. Och hans andra jobb är: specialist på lagerlogistik. I Böllinger Höfe finns han på plats såväl vid inkommande varor, som orderplockning och utleverans. Han ser noga till att rätt varor alltid finns på rätt plats i den logistiska kedjan. Hans incitament: det mångsidiga arbetet och det tighta lagarbetet.

  ”Teamarbetet och variationen mellan kontor och lager är roligaste.”

  Ett möte med Keyvan Gholami ”gör dagen”. Den utbildade fastighetsmäklaren kom till Tyskland från Iran för fyra år sedan. ”Starten var lite svår på grund av den annorlunda kulturen och mentaliteten här.” Han kom med öppenhet och värme och en stark vilja att snabbt lära sig språket och börja arbeta. Hans tysklärare ordnade kontakten. Så han började hos oss ​​i Böllinger Höfe som tillfällig anställd inom logistik. En kort tid senare började han sin upplärning där. Det har inte så mycket att göra med fastigheter ... "Inget alls", säger han med gott humör. ”Men jag kan fortfarande göra det vid sidan om senare, när jag kan språket ordentligt.” En liten underdrift kan man säga, Keyvan Gholami talar redan flytande tyska, för övrigt ett av de tio svåraste språken i världen enligt UNESCO.

   

   Gå till botten med sakerna

   Vad gör man som lärling? Till exempel att bocka av produkter i avdelningen för inkommande leveranser, kontrollera så de är fullständiga, och se till att de skickas med transportbandet till sin rätta plats för förvaring i höglagret - med hänsyn till varornas typ, sammansättning, volym och vikt. "Jag är faktiskt överallt", skrattar han. Även i fordonsflottan och vid utleverans av specialproducerade produkter. Detta inkluderar orderplockning, packning och att göra dem redo för utleverans. ”Lagarbetet och variationen mellan kontor och lager är roligast. Vi har det väldigt trevligt och arbetar som kugghjul som går in i varandra så att logistiken går smidigt.” Han går gärna till botten med saker. I händelse av ett problem eller ett klagomål slutar han inte förrän orsaken har hittats och åtgärdats. Därefter fundrar han ut en lösning så att misstaget inte ska hända igen. ”Visst, du kan aldrig bli perfekt, men du kan alltid förbättra något.” Det ligger därför också nära till hands att efter han har avslutat sin utbildning till lagerlogistikspecialist, att han vill gå vidare till kvalitetssäkring på BRUNNEN. Han kan också tänka sig att fortsätta sin karrär och bli mästare i framtiden.

    Att helt komma in i Tyskland

    Hans fru och dotter bor sedan ett och ett halvt år också i Tyskland, vilket gör honom mycket lycklig. På fritiden gillar de tre att ut och cykla och njuta av naturen. Dessutom går Keyvan Gholami på tyskkursen nästan varje dag för att kunna nå den sista svårighetsnivån för att kunna prata på modersmålsnivå. Eller så pluggar han vanliga tyska examensämnen såsom till exempel samhällskunskap. ”Nu har jag verkligen integrerat mig i landet och jag trivs bra i Tyskland. Jag är en mångkulturell person.” Naturligtvis upprätthåller han kontakten med sin familj och sina många vänner hemlandet - eller så hjälper han andra att få bra kontakter där. Det är uppenbart att han är omtyckt av alla.

     Mer om oss

     Ralf Wagner

     Ralf Wagner har lärt sig produktionsteknik från grunden. Hos oss leder han kompetent och välplanerat produktionen. Ett jobb som växlar mellan kontoret och den komplexa produktionsanläggningen, eftersom direktkontakt och samtal med medarbetare är viktigt för honom. Hans signum: öppenhet. Han uppskattar friheten vad det gäller design och de korta beslutsvägarna i det familjeägda företaget, både för sig själv och sitt produktionsteam i Heilbronn, liksom för produktionen av omslag och pärmar i Teichröda.

     LÄS HISTORIEN

     Ramona Wanie

     ”Tre år hos oss är inte lång tid”. Med sin vaksamma pigga blick för processer är Ramona Wanie en respekterad Lean-kontakt när det gäller förbättringar. Hon vet också från sitt jobb som medieteknolog att hon måste kunna vara handlingskraftig, men med fingertoppskänsla. Hennes prio: att samarbett gör arbetsplatsen mycket trevligare, med kommunikation och mellanmänskliga relationer. För henne är detta - ren motivation.

     LÄS HISTORIEN

     Isabel Reichert

     Vart skulle din professionella resa i livet ta vägen? Isabel Reichert beslutade sig för att studera till en B.A., och satsade därmed på rätt häst. Allra särskilt hos oss, för hon kan inte föreställa sig att någon annan skulle så tidigt ha gett henne ansvaret för ett viktigt IT-logistikprojekt. Hon behärskar de dagliga utmaningarna med sportslig anda, entusiasm och glädje. I synnerhet uppskattar hon den familjära atmosfären där man inte är ett nummer utan man personligen värdesätts.

     LÄS HISTORIEN