Kalender för något extra värdefullt: din tid

På kontoret, i familjen och på fritiden måste många spännande händelser planeras väl. Det är enkelt och tydligt med kalendrar från ALMANACKSFÖRLAGET. Det finns något som passar alla önskningar, krav och stil. Upptäck hela utbudet från ALMANACKSFÖRLAGET: möteskalendrar, skolkalendrar, bordskalendrar, dagböcker, fickkalendrar, väggkalendrar.

  Klimatneutralt tryck

  I Parisavtalet i fastställdes att nå klimatneutralitet till 2050 för att begränsa den globala uppvärmningen. Emellertid kan koldioxidutsläpp inte helt undvikas vid industriell produktion. Här skapar klimatskyddsprojekt en balans mellan utsläpp och de så kallade kolsänkor, såsom mark, skog och hav. BRUNNEN har producerat på ett klimatneutralt sätt i många år, bland annat genom att stödja godkända klimatskyddsprojekt i samarbete med ClimatePartner.

  Skydda skogens resurser

  Produkter med FSC-märkning är endast tillverkade av trä från miljövänliga samt socialt och ekonomiskt förvaltade skogar. Inget icke-certifierat trä eller papper används i dessa produkter i tillverknings- eller bearbetningskedjan. Baier & Schneider var ett av de första företagen som började med med papper som certifierades för material för skola. Fortfarande idag producerar vi en stor del av skrivhäftena och blocken med FSC-certifierat papper - och med en ökande andel av FSC-certifierade produkter av färskfiber.

  Återvinna gammalt papper

  När det gäller miljöskydd är den Blå ängeln, Tysklands miljömärkning, ett steg före. Denna äldsta av alla miljömärkningar får endast användas för återvunnet papper producerat av 100% gammalt papper - utan skadliga kemikalier eller optiska blekmedel. Under produktionen sparas cirka 70 % vatten och 60 % energi jämfört med produktion av andra papper. BRUNNEN:s stora sortiment med återvunnet papper är övervägande certifierat med den Blå ängeln. Den höga kvaliteten är resultatet av återvinning av högkvalitativt avfall, särskilt från vår egen produktion av papper med färsktfiber.

  Kalendrar & Almanackor

  • Bindning
   • SÖK

  • Format
   • SÖK

  • Almanackans indelning
   • SÖK

  • Klar